Υλικά
2 γιαούρτια στραγγιστάΥλικά (για 4 άτομα)
4 σκ. σκόρδο
100 γρ. καρυδόψιχα
1 αγγούρι μεγάλο
1 φλιτζ. του καφέ λάδι
1 φέτα ψωμί
Αλάτι, δυόσμος
Παγάκια
Εκτέλεση
Βάζετε το ψωμί να μουσκέψει.
Καθαρίζετε το σκόρδο και το κοπανάτε στο γουδί, μαζί με το αλάτι και την καρυδόψιχα.
Όταν κοπανιστούν καλά, προσθέτετε το ψωμί στυμμένο και τα δουλεύετε όλα μαζί.
Προσθέτετε το λάδι και ανακατεύετε καλά.
Τρίβετε στον τρίφτη του κρεμμυδιού το αγγούρι καθαρισμένο και το στύβετε ελαφρά.
Το ανακατεύετε με το μείγμα του καρυδιού, που έχετε στο γουδί, και με τα δύο γιαούρτια και σερβίρετε σε γυάλινη σαλατιέρα.
Προσθέτετε 8 παγάκια και τα αφήνετε στο ψυγείο.Όταν σερβίρετε, πασπαλίστε με λίγο δυόσμο και αν είναι πηχτό, προσθέστε λίγο νερό παγωμένο.