Υλικά
1 πακέτο έτοιμη σαλάτα ρόκας (ή έτοιμη πλυμένη ρόκα από την προηγουμένη) Υλικά (για 4 άτομα)
16 φράουλες
1 φλιτζ. ρώγες από ρόδι (έτοιμες καθαρισμένες σε βάζο)
1/2 φλιτζ. καρυδόψιχα σπασμένη σε χοντρά κομμάτια
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές μπαλσάμικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουτ. τσαγιού μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία: 15΄ Σύνθεση σαλάτας: 15΄
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε τη ζάχαρη και καραμελώνετε τα καρύδια για 3-4 λεπτά.
Πλένετε τις φράουλες και αφαιρείτε τα κοτσανάκια τους.
Τις κόβετε στη μέση.
Χτυπάτε με το πιρούνι τα υλικά του ντρέσινγκ, σε ένα βαζάκι ή σε μπολ.
Απλώνετε τα φύλλα της σαλάτας σε μια ανοιχτή σαλατιέρα.
Σκορπίζετε πάνω της τα καρύδια, τις φράουλες και το ρόδι.
Ραντίζετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και τη σερβίρετε.