Υλικά
800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες και χτυπημένες Υλικά (4 μερίδες)
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Για τη σάλτσα
1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
100 ml κρέμα γάλακτος light για μαγείρεμα
1 κ.σ. ξερό εστραγκόν
Αλάτι, πιπέρι, ροζ ολόκληρο πιπέρι (προαιρετικά)
Γαρνιτούρα
Τηγανητές πατάτες με τη φλούδα ή ταλιατέλες
Προετοιμασία: 7΄ Mαγείρεμα: 20΄
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Σβήνετε με το κρασί, συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 2-3΄ και το βγάζετε από τη φωτιά.
Ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος, το εστραγκόν και αλατοπίπερο, και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα μουστάρδας, πασπαλίζετε με το ροζ πιπέρι και συνοδεύετε με τις ταλιατέλες ή τις πατάτες.