Υλικά
Υλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου
3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου)
1/4 του φλιτζ. φρέσκος χυμός λάιμ
3 κ.σ. ξερή καρύδα, τριμμένη
2 κ.σ. φύλλα φρέσκου κόλιαντρου, ψιλοκομμένα
1 κ.γλ. έτοιμη καυτερή σάλτσα τσίλι
1 πρέζα ζάχαρη
Παρασκευή
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε μια γαβάθα.
Σερβίρεται με: Χοιρινά spare ribs ή ψάρι με σφιχτή σάρκα, γαρίδες, αλλά και με τσιπς γλυκοπατάτας.