Follow us

Τυροπιτάκια με κόλιανδρο και τζίντζερ (Κιμ Πακ)

Τυροπιτάκια με κόλιανδρο και τζίντζερ (Κιμ Πακ)

Υλικά

Υλικά για 2 άτομα

20 κομμάτια φύλλο κρούστας, 10 cm X 30 cm

Λάδι για τηγάνι

Για τη γέμιση

4 κ.σ. φέτα

4 κ.σ. κατίκι

4 κ.σ. ανθότυρο

4 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος

½ κ.σ. τζίντζερ

1 κ.σ. αλεύρι

2 κ.γ. Oyster Sauce

1 αβγό

Παρασκευή

Ανακατεύουμε πρώτα στο μπλέντερ τον κόλιανδρο με το τζίντζερ, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.

Κατόπιν, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Μετά, βάζουμε κατάλληλη ποσότητα από το μίγμα στο φύλλο και το τυλίγουμε σε τριγωνικό σχήμα.

Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Γεύση: Εξαιρετικό δείγμα fusion μαγειρικής.

Και Κίνα και Ελλάδα, έτσι που να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τη μία από την άλλη.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.