Υλικά
Υλικά για 2 άτομα
20 κομμάτια φύλλο κρούστας, 10 cm X 30 cm
Λάδι για τηγάνι
Για τη γέμιση
4 κ.σ. φέτα
4 κ.σ. κατίκι
4 κ.σ. ανθότυρο
4 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος
½ κ.σ. τζίντζερ
1 κ.σ. αλεύρι
2 κ.γ. Oyster Sauce
1 αβγό
Παρασκευή
Ανακατεύουμε πρώτα στο μπλέντερ τον κόλιανδρο με το τζίντζερ, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Κατόπιν, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Μετά, βάζουμε κατάλληλη ποσότητα από το μίγμα στο φύλλο και το τυλίγουμε σε τριγωνικό σχήμα.
Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Γεύση: Εξαιρετικό δείγμα fusion μαγειρικής.
Και Κίνα και Ελλάδα, έτσι που να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τη μία από την άλλη.