Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
100 γρ. φιλέτο σφυρίδας, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, αλεσμένα
10 ml ξίδι από ρύζι
100 γρ. έτοιμη πάστα carry, κίτρινη
5 ml σησαμέλαιο
Μαγείρεμα: 20΄
Παρασκευή
Ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, το ξίδι, τα φιστίκια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βάζουμε μέσα τους κύβους της σφυρίδας και τους αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες.
Βάζουμε το γουόκ να κάψει σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα το carry και το καβουρδίζουμε ελαφρώς.
Προσθέτουμε τη σφυρίδα, μαζί με τη μαρινάδα της, και την αφήνουμε να βράσει για 1Ο λεπτά.
Τη σουρώνουμε και περνάμε τους κύβους σε 5 καλαμάκια.
Τα σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα.