Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
100 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο, σε λεπτή μονοκόμματη φέτα
Μαρινάδα
100 ml σάλτσα σόγιας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καυτερές πιπερίτσες τσίλι, χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
30 ml σακέ (κρασί από ρύζι)
Ψήσιμο: 7΄
Παρασκευή
Ανακατεύουμε καλά τη μαρινάδα και αφήνουμε το κρέας μέσα στο μίγμα επί 6 ώρες, γυρίζοντας το 3-4 φορές σε αυτό το διάστημα.
Το ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ και όταν το βγάλουμε, το κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια και τα σερβίρουμε.