Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
5 φύλλα «μανιτάρια» pleurotus, καθαρισμένα από τυχόν σκουπιδάκια (δεν τα πλένουμε)
Μαρινάδα
30 ml ελαιόλαδο
1 λεμόνι (ο χυμός)
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (αφαιρούμε πάντα το πράσινο φύτρο εάν υπάρχει)
1 κ.γ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλατοπίπερο
Ψήσιμο: 5΄
Παρασκευή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας, βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να μαριναριστούν επί 1 ώρα, γυρίζοντας τα 1-2 φορές.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ επί 2 λεπτά από κάθε πλευρά, και τα σερβίρουμε.