Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
250 γρ. φιλέτο καπνιστής πέστροφας, κομμένο σε λεπτές φέτες
50 γρ. φρέσκα παντζάρια
500 γρ. σγουρά αντίδια, προσεκτικά καθαρισμένα και καλά πλυμένα
2 μήλα ξυσμένα
1/2 λίτρου φρέσκο γιαούρτι
1/4 λίτρου αγριοράπανο, σε μορφή χυμού
1/8 λίτρου λευκό ξίδι
Παρασκευή
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το χυμό του αγριοράπανου, το ξίδι, και τα στραγγίζουμε περνώντας τα από ένα λεπτό σουρωτήρι.
Ψήνουμε στο φούρνο τα φρέσκα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν και τα κόβουμε σε φίνες φέτες «Julienne».
Αναμιγνύουμε τα μήλα, τα αντίδια και την καπνιστή πέστροφα.
Ρίχνουμε στο σκεύος και τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε στο πιάτο τη σαλάτα και τη γαρνίρουμε με τις φέτες των παντζαριών.