Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
1/4 κιλού γίγαντες
1/4 κιλού μπαρμπουνοφάσουλα
1/4 κιλού μαυροφάσουλα
Νερό
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Φύλλα δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Παρασκευή
Μαγειρεύουμε τους τρεις τύπους φασολιών, τον καθένα ξεχωριστά, μαζί με όλα τα άλλα.
Όταν είναι έτοιμα, τα λιώνουμε ξεχωριστά, πάλι, μέχρι να αποκτήσουν υφή πουρέ (μεσαίας ρευστότητας).
Μπορούμε να σερβίρουμε χωριστά τις σούπες στο μπολ, φροντίζοντας να μην αναμιγνύονται μεταξύ τους και να διατηρούν τα χρώματά τους, ενώ παράλληλα να «σχεδιάσουμε» με τη μία σούπα ελεύθερες πινελιές πάνω στις (διαφορετικών φασολιών και χρωμάτων) σούπες.