Υλικά
Υλικά
Πεσκανδρίτσα
Κόκκοι ροζ πιπεριού
Λάδι
Ξίδι
Λιαστή ντομάτα
Παρασκευή
Κόβουμε την πεσκανδρίτσα σε κάπως χοντρά τετράγωνα κομμάτια.
Χτυπάμε ένα ελαφρύ λαδόξιδο (λίγο ξίδι, περισσότερο λάδι) και ανακατεύουμε στο υγρό σπασμένους κόκκους από ροζ πιπέρι.
Αφήνουμε το ψάρι να μαριναριστεί για 1/4 της ώρας και μετά περνάμε τα κομμάτια σε σουβλάκι, βάζοντας ενδιαμέσως φετούλες λιαστής ντομάτας.
Αλατίζουμε, ψήνουμε για 5-6 λεπτά και σερβίρουμε.