Υλικά
Υλικά (για 1 πιάτο)
100 γρ. λεπτές φέτες ανανά
Σορμπέ λάιμ
Ροδέλες λάιμ
Σιρόπι
100 γρ. νερό
110 γρ. ζάχαρη
1 μπαστουνάκι βανίλιας, χαραγμένο
1 αστεροειδές γλυκάνισο
Πιπέρι, δυόσμος, βασιλικός
Παρασκευή
Σιρόπι
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το γλυκάνισο.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε πιπέρι, δυόσμο και βασιλικό.
Σερβίρουμε τις φέτες του ανανά και τις περιχύνουμε με το σιρόπι.
Στο κέντρο βάζουμε μια μπάλα σορμπέ λάιμ.
Διακοσμούμε με ροδέλες λάιμ.