Υλικά
Υλικά
6 παντζάρια
1/4 του φλιτζ. τσαγιού ξύδι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένος δυόσμος
150 γρ. σαλάτα φριζέ
200 γρ. φέτα μαριναρισμένη σε λάδι και κομμένη σε χοντρούς κύβους
1 κ.σ. λάδι
Λεπτές φέτες χωριάτικου φρυγανισμένου ψωμιού
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Τυλίγουμε τα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.
Κατόπιν τα κόβουμε σε μεγάλους κύβους και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη σαλάτα, το δυόσμο, τη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το ξίδι, τη μουστάρδα και το λάδι, και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Σερβίρουμε με τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.