Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
12 αβγά
16 καραβίδες αποφλοιωμένες (ψίχα)
40 ml ούζο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο
Λίγο κόλιαντρο φρέσκο
2 ντομάτες φρέσκες, τριμμένες
100 γρ. τυρί φέτα
20 φύλλα ρόκας
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις καραβίδες με το κρεμμυδάκι και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το ούζο και φλαμπάρουμε.
Προσθέτουμε την ντομάτα, τον κόλιαντρο, τη ρόκα και τη φέτα, και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αυτό το μίγμα με 3 αβγά.
Τα χτυπάμε και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια, σε ένα τηγάνι ρίχνουμε όλο το μίγμα και ανακατεύουμε, αφήνοντος τα αβγά σε πολύ σιγανή φωτιά, προσέχοντας να τα διατηρούμε υγρά.