Υλικά
Υλικά
4 αβγά
1 ασπράδι αβγού
1 φύλλο δάφνης
Λίγο ξίδι
Αλάτι, πιπέρι
Κρούστα
2 κ.γλ. μπούκοβο
2 κ.γλ. ρίγανη
2 κ.γλ. μουστάρδα
6 κ.γλ. αποξηραμένη γαλέτα από τσουρέκι
4 κ.γλ. ελαιόλαδο
2 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
2 κ.γλ. πιπεριά Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη
Παρασκευή
Σε ένα κοτσαρολάκι με νερό, ξίδι, ένα φύλλο δάφνης και αλάτι, που βράζουν, προσθέτουμε το αβγά να βράσουν για 3 λεπτά.
Στη συνέχεια, τα καθαρίζουμε, τα βουτάμε στο ασπράδι και αμέσως τα ξαναβουτάμε στο μίγμα που έχουμε ετοιμάσει με τα υλικά της κρούστας, αλέθοντάς τα στο μπλέντερ.
Ψήνουμε τα αβγά στο φούρνο για 3 λεπτά.