Γλυκοπατάτες ψητές

Γλυκοπατάτες ψητές
Υλικά (για 6 άτομα)
1 κιλό γλυκοπατάτες
Αλάτι

Παρασκευή

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Τυλίγουμε κάθε πατάτα σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 1 ώρα (το πιρούνι να βυθίζεται μέσα τους χωρίς αντίσταση). Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τις ξετυλίγουμε, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε χοντρές φέτες 2,5 εκ., πασπαλίζουμε με αλάτι και τις σερβίρουμε με κάθε ceviche.


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen