Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
200γρ σολομός καπνιστός, κομμένος σε μικρούς κύβους
1 κ.γλ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
2 κ.γλ. μαύρη τρούφα ψιλοκομμένη
1 κ.γλ. μαϊντανό
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο
½ πράσο κομμένο ζουλιέν
4 κ.σ. caprino
½ κ.σ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. μουστάρδα πράσινης ντομάτας
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Μαρινάρουμε το σολομό με τις ελιές, την τρούφα, το κρεμμυδάκι, το χυμό λεμόνι και το μαϊντανό για 40 λεπτά.
Ανακατεύουμε το τυρί με τη μουστάρδα ντομάτας και το ελαιόλαδο, μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
Την τοποθετούμε σε μια κυκλική φόρμα και από πάνω βάζουμε το σολομό.
Βγάζουμε τη φόρμα και γαρνίρουμε με το πράσο julienne και λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.