Υλικά
Υλικά (για 8 κομμάτια -1 μερίδα)
3 λεπτές φέτες καπνιστός σολομός
1/8 του avocado, ώριμο
1 φύλλο salmon skin (ή soy skin) σε διάφορα χρώματα (ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί)
Ρύζι για sushi
Ρολό από μπαμπού (για να «τυλίξουμε» το σούσι)
1 λευκό ραπάνι daikon
1 καρότο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 αγγουράκι
Σουσάμι
Παρασκευή
Τηγανίζουμε το σολομό μέχρι να γίνει πολύ κριτσανιστός.
Κόβουμε το avocado στα τέσσερα, αφαιρούμε τον καρπό και ύστερα ξανακόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Κόβουμε το καρότο, το αγγουράκι (σαν «μαλλιά αγγέλου»), και (ψιλοκόβουμε) το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Στρώνουμε το φύλο και το ρύζι στο ρολό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Απλώνουμε κατά μήκος τα ψιλοκομμένα κομματάκια του σολομού, του κρεμμυδιού, του καρότου και του αγγουριού.
Ρολάρουμε το sushi και κόβουμε σε οκτώ κομματάκια.