Follow us

Σπαγκέτι με γεύση ντομάτας, κόλιαντρο και αβοκάντο

Εξωτικές, έθνικ, μεσογειακές… Οκτώ al dente καλλονές για τα πιρούνια σας μόνο!

Σπαγκέτι με γεύση ντομάτας, κόλιαντρο και αβοκάντο

Υλικά

Υλικά (για 4 άτομα)

1/2 κιλό σπαγκέτι, με γεύση ντομάτας

1/2 κιλό ντοματίνια, κομμένα στα δύο

2 κ.γλ. φύλλα κόλιαντρου, χονδροκομμένα

Χυμός από ένα μικρό λεμόνι και το ξύσμα του

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 1/2 κ.σ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3 ώριμα, αβοκάντο, μικρά, κομμένα σε κύβους 1 εκ.

1/2 πιπεριάς χαλαπένιο

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Παρασκευή

Αναμιγνύουμε σε βαθύ σκεύος τα ντοματίνια, το κόλιαντρο, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, το σκόρδο και το ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε μέσα τους κύβους του αβοκάντο, ανακατεύοντας προσεκτικά.

Αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στην άκρη.

Βράζουμε al dente το σπαγκέτι για 7 λεπτά, σε αλατισμένο νερό.

Σουρώνουμε την pasta, την περνάμε στα άλλα υλικά και ανακατεύουμε με προσοχή.

Σερβίρουμε σε μεγάλα πιάτα, στολίζοντας με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Η ψυχή της μεξικάνικη κουζίνας γίνεται μια ασυνήθιστη σπαγκετάδα, με απαλή, δροσιστική και πικάντικη γεύση.

Επίσης...

Σορμπέ με Φράουλες, Χωρίς Ζάχαρη

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σορμπέ φράουλες, χωρίς ζάχαρη.

Τάρτα Margarita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αφράτα Pancakes με Μαρμελάδα

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα pancakes με μαρμελάδα.

Χριστουγεννιάτικο Κέικ με Σοκολάτα και Ξερά Φρούτα

Η απόλυτη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με σοκολάτα και ξερά φρούτα

Χαλβάς με Ζελέ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο χαλβά με ζελέ.

Τάρτα Μπισκοτένια με Φρούτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπισκοτένια τάρτα με φρούτα.

Κρέμα Ανάλαφρη με Σιμιγδάλι

Η συνταγή για την πιο ανάλαφρη και νόστιμη κρέμα με σιμιγδάλι.

Αρωματικό Κέικ με Μανταρίνι

Η συνταγή για το πιο νόστιμο και αρωματικό κέικ με μανταρίνι.