Υλικά
Υλικά
Γιαούρτι σακούλας
Αγγούρι
Σκόρδο
Λίγο μπαγιάτικο ψωμί
Καρυδόψιχα
Λάδι
Ξίδι
Φύλλα δυόσμου
Παρασκευή
Κάνουμε μια πηχτή σκορδαλιά με το σκόρδο, την καρυδόψιχα, το λάδι, το ξίδι και λίγο ψωμί.
Πριν τη σερβίρουμε, την αραιώνουμε με το γιαούρτι, παγωμένο νερό και ψιλοκομμένο αγγούρι.
Αν θέλουμε, προσθέτουμε 2-3 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα.
Μ.
Καραγάτσης: Τορατόρι