Κουλί μαϊντανού

Κουλί μαϊντανού
Υλικό
4 ματσάκια μαϊντανό
25 cl ελαιόλαδο
1 κ.γλ. ξίδι από κρασί
Αλάτι - πιπέρι

Παρασκευή

Αφαιρούμε τα φύλλα του μαϊντανού από τα κοτσάνια τους και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 6 λεπτά, χωρίς να τα σκεπάσουμε. Τα κρυώνουμε αμέσως και με τη βοήθεια ενός μίξερ τα αλέθουμε σε πολτό, προσθέτοντας το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα μαϊντανού, πασπαλισμένα με χοντρό αλάτι.


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen