Υλικά
Υλικό
4 ματσάκια μαϊντανό
25 cl ελαιόλαδο
1 κ.γλ. ξίδι από κρασί
Αλάτι - πιπέρι
Παρασκευή
Αφαιρούμε τα φύλλα του μαϊντανού από τα κοτσάνια τους και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 6 λεπτά, χωρίς να τα σκεπάσουμε.
Τα κρυώνουμε αμέσως και με τη βοήθεια ενός μίξερ τα αλέθουμε σε πολτό, προσθέτοντας το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα μαϊντανού, πασπαλισμένα με χοντρό αλάτι.