Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1/2 λίτρα ζωμός κοτόπουλου
100 γρ. καβουρδισμένα κουκουνάρια
210 γρ. παρμεζάνα σε λεπτές φέτες
50 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. ηλιέλαιο
1/2 ποτήρι μπράντι
Πέστο
100 γρ. βασιλικός
50 γρ. μαϊντανός
20 γρ. σπόροι κουκουνάρι
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
100 γρ. ελαιόλαδο
Παρασκευή
Κόβουμε τα φιλέτα κατά μήκος.
Τα αλείφουμε με το pesto, τα τυλίγουμε σε ρολά και τα συγκρατούμε με οδοντογλυφίδες.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφού ζεσταθούν καλά, ροδίζουμε τα ρολά.
Όταν πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το μπράντι και λίγο ζωμό κοτόπουλου.
Σιγοβράζουμε για 10 με σκεπασμένο το τηγάνι.
Σερβίρουμε τη ρολατίνα στα πιάτα και γαρνίρουμε με τη σάλτσα από το σκεύος, τις φέτες παρμεζάνας και το κουκουνάρι
Pesto
Ανακατεύουμε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κρέμα.