Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
12 μεγάλες καραβίδες
200 γρ. αλεύρι
1 σέλερι
1 ξεφλουδισμένο καρότο
2 φρέσκα κρεμμύδια
2 χρωματιστές πιπεριές
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρασκευή
Ανοίγουμε τις καραβίδες κατά μήκος με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τις πλένουμε και τις αλευρώνουμε.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, που ήδη έχει «κάψει», και ψήνουμε τις καραβίδες για 2 από κάθε πλευρά.
Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε χαρτί κουζίνας.
Τις σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με sticks λαχανικών, ελαιόλαδο και λίγο χονδρό αλάτι.