Υλικά
Υλικά
Pesto τζίντζερ με σόγια, ουασάμπι και καρύδια
100 γρ. καρυδόψιχα
2 κ.σ. σόγια σος
1 κ.σ. σογιέλαιο
1/2 κ.γλ. ουασάμπι
1κ.σ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
Χωνάκια από αμπελόφυλλο, γεμισμένο με άσπρο ρύζι μπασμάτι και βραστές γαρίδες (για 4 άτομα)
4 αμπελόφυλλα άλμης (καλά ξεπλυμένα και στεγνωμένα)
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι μπασμάτι
4 γαρίδες Νο 2
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. βούτυρο
Παρασκευή
Χωνάκια από αμπελόφυλλο, γεμισμένο με άσπρο ρύζι μπασμάτι και βραστές γαρίδες
Ξεπλένουμε καλά το ρύζι σε άφθονο νερό και το αφήνουμε σε νερό για 20 λεπτά.
Μετά το βράζουμε σε άφθονο νερό για 7 λεπτά.
Σουρώνουμε και το ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Βράζουμε τις γαρίδες σε νερό αλατισμένο με 1 κουτ.
ξίδι για το χρώμα.
Τις βράζουμε για 7 λεπτά.
Τις βγάζουμε, τις κρυώνουμε και τις ξεφλουδίζουμε προσεκτικά.
Τους βγάζουμε το εντεράκι της πλάτης.
Τις σοτάρουμε ελαφρώς στο βούτυρο.
Παίρνουμε τα αμπελόφυλλα και τα τυλίγουμε σε χωνάκια.
Τα γεμίζουμε με λίγο ρύζι και στην άκρη βάζουμε την καθαρισμένη γαρίδα να προεξέχει.
Δίπλα του βάζουμε το pesto.
Pesto
Aνακατεύουμε καλά όλα υλικά στο μπλέντερ.