Υλικά
Υλικά
600 γρ. αλεύρι
1 λίτρο νερό
300 γρ. βούτυρο
1 κ.γλ. αλάτι
12 αβγά
1 κ.σ. ζάχαρη
Παρασκευή
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό με το βούτυρο, μέχρι να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να στεγνώσει.
Βάζουμε τη ζύμη στο μίξερ να ανακατευτεί καλά και να κρυώσει λίγο, και προσθέτουμε σιγά σιγά τα αβγά.
Όταν ανακατευτούν καλά, κόβουμε με ένα κουτάλι και τα τοποθετούμε σε ζεστό λάδι, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα, και αν θέλουμε με παγωτό καϊμάκι και γλυκό βύσσινο.