Υλικά
Υλικά (για 10 άτομα)
10 φέτες ψωμιού
1 αβοκάντο καθαρισμένο
2 κ.σ, μαγιονέζα
100 γρ. γαρίδες
1 κ.γλ. κάρι
1 κ.γλ. χυμός ντομάτας, συμπυκνωμένος
50 γρ. μαϊντανός
1/2 λεμόνι άστυφτο
Παρασκευή
Βράζουμε για 4-5 λεπτά τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε.
Φρυγανίζουμε πολύ ελαφρά το ψωμί.
Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το κάρι και την ντομάτα και αλείφουμε την κρέμα πάνω τους.
Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και τις περνάμε με το λεμόνι για να μη μαυρίσουν.
Τις βάζουμε πάνω στο ψωμί, μαζί με γαρίδες κομμένες στα δύο, και στολίζουμε με μαϊντανό.