Follow us

Αβοκάντο και γαρίδες με κάρι

Παρτίστικn εορταστική πολυτέλεια με σαμπάνια και φίνο finger food. Ο σεφ της Moet & Chandon, Pascal Tingaud, σε μια επίσκεψη αστραπή στην Αθήνα, συνδυάζει για το ΕΥ εδέσματα με καμπανίτες.

Αβοκάντο και γαρίδες με κάρι

Υλικά

Υλικά (για 10 άτομα)

10 φέτες ψωμιού

1 αβοκάντο καθαρισμένο

2 κ.σ, μαγιονέζα

100 γρ. γαρίδες

1 κ.γλ. κάρι

1 κ.γλ. χυμός ντομάτας, συμπυκνωμένος

50 γρ. μαϊντανός

1/2 λεμόνι άστυφτο

Παρασκευή

Βράζουμε για 4-5 λεπτά τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε.

Φρυγανίζουμε πολύ ελαφρά το ψωμί.

Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το κάρι και την ντομάτα και αλείφουμε την κρέμα πάνω τους.

Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και τις περνάμε με το λεμόνι για να μη μαυρίσουν.

Τις βάζουμε πάνω στο ψωμί, μαζί με γαρίδες κομμένες στα δύο, και στολίζουμε με μαϊντανό.

Επίσης...

Σορμπέ με Φράουλες, Χωρίς Ζάχαρη

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σορμπέ φράουλες, χωρίς ζάχαρη.

Τάρτα Margarita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αφράτα Pancakes με Μαρμελάδα

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα pancakes με μαρμελάδα.

Χριστουγεννιάτικο Κέικ με Σοκολάτα και Ξερά Φρούτα

Η απόλυτη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με σοκολάτα και ξερά φρούτα

Χαλβάς με Ζελέ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο χαλβά με ζελέ.

Τάρτα Μπισκοτένια με Φρούτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπισκοτένια τάρτα με φρούτα.

Κρέμα Ανάλαφρη με Σιμιγδάλι

Η συνταγή για την πιο ανάλαφρη και νόστιμη κρέμα με σιμιγδάλι.

Αρωματικό Κέικ με Μανταρίνι

Η συνταγή για το πιο νόστιμο και αρωματικό κέικ με μανταρίνι.