Υλικά
Υλικά (για 8-10 άτομα)
2 μεγάλα μάνγκο
3 αβοκάντο
500 γρ. γαρίδες βρασμένες
1/2 ενός μικρού κρεμμυδιού, ψιλοκομμένο
Σχοινόπρασο (chives) ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Ντρέσινγκ
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
7 κ.σ. λάδι
Ταμπάσκο (μερικές σταγόνες)
Παρασκευή
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ.
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τους αφαιρούμε το κουκούτσι, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε στο ντρέσινγκ.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε επίσης σε λεπτές φέτες.
Βράζουμε τις γαρίδες σε νερό για 4-5 λεπτά.
Ανακατεύουμε προσεκτικά τα αβοκάντο με τις γαρίδες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στα μάνγκο με το ντρέσινγκ, προσέχοντας να μη λιώσουν τα αβοκάντο.
Ο καλύτερος τρόπος είναι με τα χέρια.
Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (αν το έχουμε συμπεριλάβει στα υλικά μας) και σερβίρουμε.