Υλικά
Υλικά (για 3 κομμάτια)
1 μικρός μπακαλιάρος
1 κ.σ. λάδι
1/2 φλιτζ. ρύζι
1 φλιτζ. νερό
1 πράσο (μόνο το άσπρο) ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, πολύ ψιλοκομμένο (μόνο το άσπρο)
1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
Παρασκευή
Σοτάρουμε το πράσο με λίγο λάδι, μέχρι να γίνει διάφανο.
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και κατόπιν προσθέτουμε το πράσο.
Το βγάζουμε από τη φωτιά, όταν απορροφήσει το νερό, και ανακατεύουμε μέσα το κρεμμυδάκι και το δυόσμο.
Φτιάχνουμε «βομβίδια» του ρυζιού και τοποθετούμε πάνω τους τον μπακαλιάρο.