Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1 κονσέρβα φασολάκια kidney
10 αγγουράκια τουρσί
1 άισμπεργκ
4 κολοκυθάκια
Λίγο κόλιαντρο
Κόκκινη, πράσινη και κίτρινη πιπεριά ντοματίνια νάτσος
Για τη βινεγκρέτ
100 ml ελαιόλαδο
40 ml μηλόξιδο
1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
1 αβγό
2 χαλαπένιο (μεξικάνικες πιπεριές)
Παρασκευή
Φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ χτυπώντας στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί.
Σουρώνουμε τα φασόλια, κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και το αγγουράκι.
Με τα χέρια τεμαχίζουμε το άισμπεργκ.σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα υλικά μαζί με τη βινεγκρέτ και προσθέτουμε το κόλιαντρο και τα ντοματίνια ολόκληρα.