Υλικά
Υλικά (για 1 ποτήρι)
40 γρ. φράουλες κομμένες σε κομμάτια
40 γρ. μαλακό τυρί fromage blanc (Αν δεν βρείτε στα σουπερμάρκετ, αντικαταστήστε το με ανθότυρο χτυπημένο με λίγο γάλα στο μίξερ.)
Φυλλαράκια μέντας
Σιρόπι κρασιού
2 dl κόκκινο κρασί
100 γρ. ζάχαρη
1 μπαστουνάκι βανίλια
5-6 κόκκοι πιπεριού Kerala
Παρασκευή
Σιρόπι κρασιού
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το κόκκινο κρασί, το μπαστουνάκι βανίλια (χαραγμένο) και τη ζάχαρη.
Βράζουμε το μίγμα μέχρι να συρρικνωθεί και να σιροπιάσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Καθαρίζουμε τις φράουλες.
Τις τοποθετούμε μαζί με το τυρί σε ποτήρια και περιχύνουμε με το σιρόπι κρασιού.
Διακοσμούμε με φυλλαράκια μέντας.