Υλικά
Υλικά (για 2 άτομα)
600 γρ. σφυρίδα
Χυμός από ένα λεμόνι
50 ml χυμός καρύδας
1 φύλλο μπανάνας (καταψυγμένο)
2 κ.σ. νεροκάρδαμο, τριμμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Πιπέρι
Παρασκευή
Μαρινάρουμε τα φιλέτα της σφυρίδας στο χυμό του λεμονιού και της καρύδας, μαζί με το ελαιόλαδο για 6 ώρες.
Μετά τα πασπαλίζουμε με νεροκάρδαμο, τα τυλίγουμε σε φύλλο μπανάνας, το οποίο δένουμε, και ψήνουμε στον ατμό για 20 λεπτά.