Follow us

Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι

Το πασχαλινό αρνί μας ανοίγει την όρεξη! Πάνω στην ώρα ο Έκτορας Μποτρίνι γαστρο-φιλοσοφεί με αφορμή το κρέας. Συνταγές από οικογενειακές αναμνήσεις, αρώματα ταξιδιών και μικρά μυστικά της κουζίνας του.

Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά

Υλικά (για 1-2 άτομα)

6-8 μέτρια λευκά μανιτάρια, χωρίς τη φλούδα και τα ποδαράκια

2 λεπτές φέτες μπέικον, κομμένες σε καρέ

Λίγο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Λίγος μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Τα ποδαράκια των μανιταριών, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. βούτυρο

Παρασκευή

Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα υλικά, όλα μαζί στο βούτυρο.

Ψήνετε τα καπελάκια από τα μανιτάρια στη σχάρα με λάδι, λεμόνι και αλάτι.

Τα γεμίζετε με το μείγμα των σοταρισμένων υλικών και τα σερβίρετε ζεστά.

Ένα συνοδευτικό που δροσίζει, αλλά ταυτόχρονα αντιστέκεται σθεναρά στη γευστική επέλαση του κρέατος, χάρη στο μπέικον.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.