Υλικά
Υλικά (για 1-2 άτομα)
6-8 μέτρια λευκά μανιτάρια, χωρίς τη φλούδα και τα ποδαράκια
2 λεπτές φέτες μπέικον, κομμένες σε καρέ
Λίγο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Λίγος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Τα ποδαράκια των μανιταριών, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. βούτυρο
Παρασκευή
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα υλικά, όλα μαζί στο βούτυρο.
Ψήνετε τα καπελάκια από τα μανιτάρια στη σχάρα με λάδι, λεμόνι και αλάτι.
Τα γεμίζετε με το μείγμα των σοταρισμένων υλικών και τα σερβίρετε ζεστά.
Ένα συνοδευτικό που δροσίζει, αλλά ταυτόχρονα αντιστέκεται σθεναρά στη γευστική επέλαση του κρέατος, χάρη στο μπέικον.