banner
banner
banner

Ζελέ χαμομηλάκι με άγριο τριαντάφυλλο (Eύη Βουτσινά)

Συνταγή

Ζελέ χαμομηλάκι με άγριο τριαντάφυλλο (Eύη Βουτσινά)
Υλικά (για 4 άτομα)

2 φλιτζ. αφέψημα χαμομηλιού

2 κ. σ. ζάχαρη

3 κ. γ. ζελατίνη σκόνη

1 κ. σ. πέταλα αγριοτριαντάφυλλου

banner
Παρασκευή

Ενώ το αφέψημα είναι ακόμα καυτό, διαλύουμε τη ζάχαρη και τη ζελατίνη. Το αφήνουμε στα σταθεί 10 λεπτά και μετά το ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα πέταλα. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο και το αφήνουμε μέχρι να στερεοποιηθεί.



Μετά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το σύρμα, έτσι που να γίνει μικρά μικρά ψίχουλα. Το βάζουμε σε ποτήρι με ψηλό πόδι και το γαρνίρουμε με τα φυλλαράκια του δυόσμου.



Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος