Υλικά
1 μήλοΥλικά
2 χοντρές φέτες ανανάς
½ παπάγια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το μήλο και τον ανανά, καθαρίζουμε και ξεσποριάζουμε την παπάγια.
Κόβουμε τα φρούτα σε κομματάκια και τα περνάμε από τον αποχυμωτή.
Σερβίρουμε με μισή φέτα ανανά στα χείλη του ποτηριού.
Τι προσφέρειΕίναι ένα καταπληκτικός χυμός για το στομάχι μετά από ένα βαρύ δύσπεπτο γεύμα, καθώς περιέχει παπαΐνη (από την παπάγια) και βρωμελαΐνη (από τον ανανά), δύο ουσίες που βοηθούν με φυσικό τρόπο την πέψη.
Α.Τ.