banner
banner

Χοιρινό μαριναρισμένο με cacao beans και τσίλι (του Αντώνη Πεχλιβανάκη)

Συνταγή

Χοιρινό μαριναρισμένο με cacao beans και τσίλι (του Αντώνη Πεχλιβανάκη)
Υλικά

1 κ. χοιρινή σπάλα χωρίς το κόκκαλο
Για τη μαρινάδα
200 γρ. κόκκοι κακάο σπασμένοι
2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
200 ml ηλιέλαιο
150 γρ. κακάο άγλυκο
50 ml Worcester sauce
Λίγο πιπέρι

banner
Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Βάζουμε το κρέας μέσα στη μαρινάδα και του κάνουμε λίγο μασάζ να κολλήσει επάνω του καλά η μαρινάδα. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο. Το κόβουμε σε μπριζολάκια και το ψήνουμε στη σχάρα. Σερβίρουμε αμέσως.


Α.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος