Υλικά
1 κ. χοιρινή σπάλα χωρίς το κόκκαλοΥλικά
Για τη μαρινάδα
200 γρ. κόκκοι κακάο σπασμένοι
2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
200 ml ηλιέλαιο
150 γρ. κακάο άγλυκο
50 ml Worcester sauce
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βάζουμε το κρέας μέσα στη μαρινάδα και του κάνουμε λίγο μασάζ να κολλήσει επάνω του καλά η μαρινάδα.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
Το κόβουμε σε μπριζολάκια και το ψήνουμε στη σχάρα.
Σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.