banner
banner
banner

Χοιρινά παντσετάκια σε κορεάτικη μαρινάδα αρωματισμένη με bourbon (του Δημοσθένη Κουρογιάννη)

Συνταγή

Χοιρινά παντσετάκια σε κορεάτικη μαρινάδα αρωματισμένη με bourbon (του Δημοσθένη Κουρογιάννη)
Υλικά

1 κ. παντσετάκια
Για τη μαρινάδα:
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μέλι
100 γρ. σάλτσα Hoisin
1 κ.γ. 5 spices
10 ml ουίσκι bourbon

banner
Eκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε γυάλινο ή πήλινο σκεύος, βάζουμε μέσα τα παντσετάκια, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναρισθούν τουλάχιστον για 12 ώρες. Τα ψήνουμε στη σχάρα γυρίζοντάς τα μια φορά, ρίχνοντας αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδεία από ψητά λαχανικά και βραστές πατάτες baby.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος