Η δική μας πρόταση: Η επέμβασή σας εδώ είναι απαραίτητη για να δώσετε την επιθυμητή ένταση στα μπαχαρικά.
Ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας για μαγείρεμα στην κατσαρόλα, βράζετε το πιλάφι σε 300 ml νερό, αρωματισμένο με κύμινο και ένα φύλλο δάφνης. Σοτάρετε χωριστά σ ένα τηγάνι 150 γρ. ανάμεικτα λαχανικά (πιπεριά, καρότο, πράσινα και ξερά κρεμμύδια, φασολάκια και λίγο κουνουπίδι) και τα πασπαλίζετε με λίγο κύμινο και ελάχιστο κάρι. Στη συνέχεια, ανοίγετε 2 λουβιά καρδάμωμο και τα προσθέτετε στο τηγάνι. Όταν είναι έτοιμο το πιλάφι, ρίχνετε τα σοταρισμένα λαχανικά στην κατσαρόλα.
Για το σερβίρισμα, πασπαλίζετε τα πιάτα με φύλλα φρέσκου κόλιαντρου ή δυόσμου.