Follow us

umami σε σωληνάριο

Τηλεοπτική περσόνα, επιτυχημένη διά­δοχος των οικογενειακών εστιατορίων­ «Santini» στο Λονδίνο, όπου σύχναζε­ ο Φρανκ Σινάτρα, κι εσχάτως umami expert.

umami σε σωληνάριο

Ναι, η Ιταλίδα Laura Santtini ­έφτιαξε με την εταιρεία της Easy Tasty Magic την κρέμα σε σωληνάριο Taste No 5 Umami Paste, με πορτσίνι, παρμεζάνα, ντομάτες, αντζούγιες, μαύρες ­ελιές και βαλσάμικο (όλα με πολύ umami μέσα τους), η οποία πουλάει σαν τρελή στα πολυκαταστήματα της αγγλι­κής πρωτεύουσας. Η ίδια, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για «βόμβα» γεύσης και μερικές σταγόνες κάνουν μια μακαρονάδα με ­ψιλοκομμένη ντομάτα, ρόκα, βασιλικό και ξύσμα λεμονιού πραγματικά delicious... Όσο για το τελευταίο επίτευγμά της, η μαγειρική ­βίβλος «Easy Tasty Italian (Quadrille Publishing)» κατέκτησε και την Αμερική. Και εις ανώτερα! (www.laurasanttini.com). Δ.Α.

Επίσης...

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Περισσότερα από