Υλικά
250 γρ. φέτα σκληρή Υλικά
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές σ. ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι γ. γλυκάνισο
1 κουταλιά μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι-προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το βάζουμε σε μια λεκάνη, ανοίγουμε μια λακουβίτσα στη μέση και ρίχνουμε 3-4 κουταλιές χλιαρό νερό και λίγο αλάτι.
Ζυμώνουμε σε μια μαλακή ζύμη προσθέτοντας ,αν χρειάζεται ,λίγο ακόμα νερό.
Λιώνουμε τη φέτα με ένα πηρούνι, προσθέτουμε το γλυκάνισο, ελάχιστο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Την προσθέτουμε στη ζύμη μαζί με το ελαιόλαδο(αφήνουμε λίγο για να αλείψουμε το ταψί) και ξαναζυμώνουμε καλά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Απλώνουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψάκι, την πατάμε λίγο με τα δάχτυλά μας, τρυπάμε με το πηρούνι σε διάφορα σημεία και πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι.
Ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει, περίπου 30'.