Follow us

Τυροκαυτερή

Τυροκαυτερή

Υλικά

Υλικά

400 γρ. φέτα

½ φλ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι

1 πρέζα μπούκοβο (ανάλογα πόσο καυτερή τη θέλουμε)

1 πιπεριά Φλωρίνης

1 πράσινη καυτερή πιπεριά κέρατο

1 πρέζα καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε την καυτερή πιπεριά από τις μεμβράνες και τα σπόρια και την τηγανίζουμε.

Πετάμε το λάδι και αφαιρούμε τη φλούδα.

Πλένουμε και καθαρίζουμε την πιπεριά Φλωρίνης από τις μεμβράνες και τα σπόρια και την τηγανίζουμε σε άλλο λάδι.

Πετάμε το λάδι και αφαιρούμε τη φλούδα.

Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά εκτός από το μπούκοβο και δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Δοκιμάζουμε πόσο καυτερή είναι, προσθέτουμε το μπούκοβο αν αντέχουμε και διορθώνουμε και το αλάτι.

Βάζουμε στο ψυγείο γύρω στη 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Α.Τ.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.