Follow us

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ του Yoleni’s Flagship store μπαίνουν στη θέση τους και το πρώτο ελληνικό οlive oil bar, για το οποίο μας είχαν μιλήσει οι δημιουργοί του ηλεκτρονικού delicatessen Yoleni’s (www.yolenis.com), στον τρίτο όροφο του πολυχώρου της Σόλωνος είναι πλέον γεγονός. Ο καινούργιος χώρος, σε συνεργασία με την εταιρεία Gaea, έχει στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχέση με το ποιοτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσω μιας ωριαίας διαδραστικής παράστασης, ενώ έχει προβλεφθεί και μια πιο σύντομη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets, επίσης interactive λογικής. Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν κράτησης από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 5.30 μ.μ. (5 άτομα μίνιμουμ, € 24 το άτομο), και περιλαμβάνουν στοιχεία για τα οφέλη του ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι/hot potato test, συγκριτική δοκιμή προϊόντων με και άνευ ελαιόλαδου και κλείνουν με μια σοκολατένια έκπληξη. Τις ίδιες ημέρες, στις 8.30 μ.μ., υπάρχει η δυνατότητα –επίσης κατόπιν κράτησης– ενός δείπνου/σεμιναρίου γευσιγνωσίας (5 άτομα μίνιμουμ, € 55 το άτομο), πάντα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, συνοδεία τεσσάρων κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου ή της μπίρας Νήσος. (Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600)

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…