banner
banner

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Άρτεμις Τζίτζη Άρτεμις Τζίτζη Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Με την υπόξινη γεύση του και την κρεμώδη υφή του, το ελληνικό γιαούρτι -διάσημο σε όλον τον κόσμο πλέον-, είναι μια πρώτη ύλη με άπειρες δυνατότητες στη μαγειρική. Σε μαρινάδες, σαν σάλτσα, σε σουφλέ, σε γκρατέν, αντί για μπεσαμέλ, σε σούπες, σε ζύμες. Οι συνταγές που σας προτείνουμε εδώ, φλερτάρουν με την κουζίνα της Μέσης Ανατολής και προτείνουν το γιαούρτι μαζί με λαχανικά, μπαχαρικά και κοτόπουλο σε μια μίνι συλλογή από αρωματικά, φρέσκα και νόστιμα πιάτα.

banner


Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος