Follow us

To Facebook μαγειρεύει

Είδα δύο webisodes του «Πας μαγειρεύοντας», της πρώτης ελληνικής Facebook-ικής εκπομπής μαγειρικής και ομολογώ ότι κόλλησα με τη χαλαρή προσέγγιση της γλυκύτατης Σοφίας Γκιούσου. Παρασοβάρεψε η κουζίνα τελευταία και έχουμε ανάγκη από ικανές μεζούρες γέλιου.

To Facebook μαγειρεύει

Η παραγωγή είναι πολύ καλή, η Σοφία άμεση, καθόλου μπλαζέ (κανονικός άνθρωπος!) και οι συνταγές πανεύκολες. Η Hellman’s (που βρίσκεται πίσω από την εκπομπή) δεν τη διάλεξε τυχαία. Αναζήτησα το πρότερο ποιόν της και ανακάλυψα online τα χειροποίητα βιντεάκια του «Digital Scullery – Η κουζίνα της θείας Σοφίας». Δείτε τη να σχολιάζει την κ. Κοκοβίκου με αφορμή τα σουτζουκάκια, να φτιάχνει τσουρεκοειδή βασιλόπιτα, παστίτσιο και πίτα Σιβηρίας («Siberian you say? Da darling») και θα με θυμηθείτε.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;