Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Εφτά πιάτα και εφτά cocktails για την Κιβωτό του Κόσμου…

Χρυσούλα Κυριακοπούλου Χρυσούλα Κυριακοπούλου Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Το 2020 ξεκινάει με τον πιο γευστικό τρόπο. Την Πέμπτη 16/1 το εστιατόριο CTC φιλοξενεί τους The Clumsies, για να δημιουργήσουν μαζί μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία για φιλανθρωπικό σκοπό…

Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα μπει στην κουζίνα και οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης, θα πάρουν θέση πίσω από την μπάρα, με σκοπό να προσφέρουν ένα εξαιρετικό δείπνο με cocktail pairing, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συνολικά, το μενού θα αποτελείται από 7 πιάτα και το καθένα από αυτά θα συνοδεύεται με το δικό του άκρως ταιριαστό κοκτέιλ. Για να πάρετε μια γεύση: ο Αλέξανδρος ετοιμάζει ένα αναπάντεχο hot dog με λουκάνικο από κόκορα, ψωμί brioche, σπετσιερικά και καπνιστή μαγιονέζα και ο Νίκος με τον Βασίλη το συνδυάζουν με μια σπιρτόζα Hot Dog Cola.

Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Όλα τα ζευγάρια δένουν απίστευτα και το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου. Ανάμεσα στα πιάτα θα είναι βέβαια και η signature σούπα καλαμποκιού, που υπάρχει σταθερά στο εστιατόριο από την αρχή. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε διαφορετικά μαζί με ένα πρωτότυπο Natural Mango Wine. Για πρώτο πιάτο θα έρθει μια πρωτοποριακή pizza Capreze, με παγωτό μοτσαρέλα και μαρέγκα ντομάτας, ντουέτο με το Breakfree και στο φινάλε ένα μανταρίνι με πιπεριά Φλωρίνης και κόκκινα φρούτα, μαζί με ένα πολύ καλό Salted Amaro.

Tα ενδιάμεσα ζευγάρια κρύβουν πολλές εκπλήξεις και γευστικές ανατροπές. Μη χάσετε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία. Το κόστος του μενού είναι 120 ευρώ.

Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια | Συμμετοχή: 120€ | Η κράτηση είναι απαραίτητη: 2107228812


Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος