Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Ντίνα Γκρουμούτη Ντίνα Γκρουμούτη Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Υλικά για 4 άτομα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
1 σουτζούκι πέταλο ΜΙΡΑΝ, κομμένο σε μέτριες φέτες
1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
180 γρ. φέτα, σε τρίμματα
αλάτι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Όταν κάψει σοτάρουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές για 1-2 λεπτά. Αλατίζουμε κατά βούληση. Προσθέτουμε το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε τα τρίμματα φέτας και ανακατεύουμε γρήγορα. Σερβίρουμε αμέσως.



Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος