Follow us

Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Υλικά για 4 άτομα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
1 σουτζούκι πέταλο ΜΙΡΑΝ, κομμένο σε μέτριες φέτες
1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
180 γρ. φέτα, σε τρίμματα
αλάτι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Όταν κάψει σοτάρουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές για 1-2 λεπτά. Αλατίζουμε κατά βούληση. Προσθέτουμε το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε τα τρίμματα φέτας και ανακατεύουμε γρήγορα. Σερβίρουμε αμέσως.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;