banner
banner
banner

Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Ντίνα Γκρουμούτη Ντίνα Γκρουμούτη Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Υλικά για 4 άτομα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
1 σουτζούκι πέταλο ΜΙΡΑΝ, κομμένο σε μέτριες φέτες
1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
180 γρ. φέτα, σε τρίμματα
αλάτι

banner
Εκτέλεση

Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Όταν κάψει σοτάρουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές για 1-2 λεπτά. Αλατίζουμε κατά βούληση. Προσθέτουμε το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε τα τρίμματα φέτας και ανακατεύουμε γρήγορα. Σερβίρουμε αμέσως.



Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος