banner
banner
banner

Τηγανιά μανιταριών

Συνταγή

Τηγανιά μανιταριών
Υλικά

180 - 200 γρ. μανιτάρια
½ κλωνάρι δεντρολίβανο
30 ml ελαιόλαδο
20 ml σάλτσα σόγιας
30 ml λευκό ξηρό κρασί
10 ml ούζο
10 ml χυμός λεμονιού
1 κ.γ. αλάτι
20 ml σκορδόλαδο
για το σερβίρισμα: καυτερό μπούκοβο

banner
Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο και δεντρολίβανο. Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας και προσθέτουμε το κρασί, το ούζο, το λεμόνι και αλάτι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σκoρδόλαδο. Σερβίρουμε με καυτερό μπούκοβο.

*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Μασσαλία" στη Θεσσαλονίκη.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος