Follow us

Τηγανιά μανιταριών

Τηγανιά μανιταριών

Υλικά

Υλικά

180 - 200 γρ. μανιτάρια

½ κλωνάρι δεντρολίβανο

30 ml ελαιόλαδο

20 ml σάλτσα σόγιας

30 ml λευκό ξηρό κρασί

10 ml ούζο

10 ml χυμός λεμονιού

1 κ.γ. αλάτι

20 ml σκορδόλαδο

για το σερβίρισμα: καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο και δεντρολίβανο.

Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας και προσθέτουμε το κρασί, το ούζο, το λεμόνι και αλάτι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σκoρδόλαδο.

Σερβίρουμε με καυτερό μπούκοβο.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Μασσαλία" στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.