Follow us

Θέλεις να γίνεις δοκιμαστής ελαιολάδου;

Πρόκειται για σεμινάρια πιστοποιημένα και από τον ελβετικό Οργανισμό Suisse Aproval, αφού εδώ μιλάμε για επαγγελματική κατάρτιση, ακόμα κι αν είστε ερασιτέχνες...

Θέλεις να γίνεις δοκιμαστής ελαιολάδου;

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο τμήματα, το πρώτο για την εκπαίδευση υποψήφιων δοκιμαστών και το δεύτερο για την εκπαίδευση των δοκιμαστών, συνολικού κόστους 1370 €. Όσοι έχουν ήδη παρακολουθήσει τους δύο κύκλους των σεμιναρίων των OliveOilSeminars θα έχουν έκπτωση 10% στο κόστος του προγράμματος. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, θα ξεκινήσουν άμεσα προεγγραφές είτε τηλεφωνικά (κα Άννα Δρακάκη, τηλ. 210 8086565, ή με αποστολή απλού email (info@oliveoilseminars.com) με παράλληλη τραπεζική καταβολή του 30% (400€) του κόστους του προγράμματος.
Τα σεμινάρια θα είναι πιστοποιημένα και από τον ελβετικό Οργανισμό Suisse Aproval, αφού πρόκειται για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για επαγγελματική χρήση.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…