Ταρτούλες με τυρί και μπρόκολο

Συνταγή

Ταρτούλες με τυρί και μπρόκολο
Υλικά

1 συσκευασία φύλλο κουρού  κατεψυγμένο
250 γρ. τυρί κασέρι τριμμένο
200 γρ. μπρόκολο βρασμένο al dente
1 κ.σ μπούκοβο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε το φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πλένουμε και καθαρίζουμε το μπρόκολα. Το κόβουμε σε πολύ μικρά μπουκετάκια και το βράζουμε σε καλά αλατισμένο νερό  al dente (2 –3 λεπτά). Το στραγγίζουμε καλά.
Ρίχνουμε σε μπολ το τυρί, το μπρόκολο, το μπούκοβο και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 6 εκ. από τα φύλλα (κάθε συσκευασία έχει δύο) και ντύνουμε τις θήκες μιας φόρμας 24 κομματιών για μίνι μάφινς, αφού πρώτα τις λαδώσουμε ελαφρά. Ρίχνουμε σε κάθε θήκη λίγη γέμιση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους180o C. Ψήνουμε τις ταρτούλες 15 λεπτά. αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, ξεφορμάρουμε και αραδιάζουμε σε ρηχή πιατέλα. 


Α.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος