Πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού.
Παίρνουμε ένα αρνίσιο παϊδάκι, το αλατίζουμε και το τυλίγουμε με ένα στρώμα από διάφορα χοντροσπασμένα πιπέρια. Το πιέζουμε να κολλήσουν καλά πάνω του τα πιπέρια και το ψήνουμε στα γκριλ. Το σερβίρουμε με μια κουταλίτσα «Γλάσο ροδιού», από τα κατάστημα Αφοί Κουκουβίτη της Θεσσαλονίκης.
Πικάντικο λουκάνικο με κονφί ελιάς σε φρυγανισμένο ψωμί.
Για κάθε μεζεδάκι, ξεκινάμε με μια μικρή φέτα φρυγανισμένου χωριάτικου ψωμιού. Από πάνω στρώνουμε ένα κουταλάκι ταυ γλυκού «Κονφί ελιάς» της Gaea (συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου) και τελειώνουμε με μια ροδέλα πικάντικο, χωριάτικα, φρεσκοψημένα λουκάνικα.