Follow us

Συνταγές του Γιάννη Στανίτσα από το εστιατόριο “Aventador Prime Meat House”

Συνταγές του Γιάννη Στανίτσα από το εστιατόριο “Aventador Prime Meat House”

Mια καινούργια εντυπωσιακή πρόταση, για όσους αγαπούν το κρέας και τα συν αυτώ, είναι ο πολυχώρος Aventador στα Μελίσσια. Roof garden με μπαρ (με ωραία cocktails του βραβευμένου bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου), το ξεχωριστό καφέ «Coffee Gi» με φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, κήπο, παιδική χαρά, το in-house κρεοπωλείο-deli «Φάρμα Κατερίνα» και στο επίκεντρο, το πολύ ωραίο κρεατοφαγικό εστιατόριο "The Cellar House". Με λίγα λόγια, το Aventador προσφέρει τα πάντα για μια έξοδο επιπέδου, από premium ποτά μέχρι premium κρεατικά στο τραπέζι ή για να τα πάρουμε μαζί μας στο σπίτι, συν facilities για τις οικογένειες με παιδιά.
Σοβαρό ατού του εστιατορίου "The Cellar House", ο πολύ έμπειρος και ταλαντούχος σεφ Γιάννης Στανίτσας, που παίζει με premium κρέατα κα αναδεικνύει κοπές και σιτέματα, από T-bone steak και Tomahawk δικής τους ωρίμανσης μέχρι μπιφτέκι βουβαλίσιο Κερκίνης και εκλεκτή αμερικάνικη picanha, κοτόπουλο, χοιρινά μπριζολάκια κλπ., στον ξυλόφουρνο.

Συνταγές του Γιάννη Στανίτσα από το εστιατόριο “Aventador Prime Meat House”

Το μενού, όμως, δεν περιορίζεται αυστηρά στα “σκληροπυρηνικά” ψητά κρεατικά. Αντιθέτως, περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά πλούσιων και φροντισμένων μαγειρευτών σε ελληνικό και μεσογειακό ύφος, (ορισμένα, όπως ο κόκορας με χοντρό μακαρόνι και ο αρνίσιος μουσακάς, είναι λατρεμένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας), αλλά και σαλάτες και ιδιαίτερα ορεκτικά. Σχεδόν όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα με ψαγμένα ελληνικά κυρίως, αλλά και γενικότερα μεσογειακά φρέσκα προϊόντα και περιλαμβάνουν λίγα υλικά σε απλούς συνδυασμούς -άλλωστε ο Στανίτσας δεν υπήρξε ποτέ οπαδός των βαρυφορτωμένων εδεσμάτων. Το εστιατόριο είναι τεράστιο, στολίζεται με μεγάλες πολύχρωμες τοιχογραφίες, έχει τζάκι και μεγάλα ξύλινα ρουστίκ τραπέζια.

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 2182189436-8, www.aventador.gr, fb Aventador Prime Meat House

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…